FOTO-GALERI

Mirë se vini në faqen e IRGjB  –  FOTO-GALERI 
Këtu do të gjeni pamje nga aktivitetet e IRGjB dhe të Stafit.

Për më shumë informacion kliko: http://qrgj.org 


logoirgjb


  • Skema e Koleksioneve Fushore në Valias

  • Filed Collections Design in Valias

koleksionet-fushore-ede-valias


Provat e grurit 2017/ Wheat trials 2017

FC B. Gixhari  

      


Perimet provat e 2017 / Vegetables trials 2017

  


  • Provat e patate, misër dhe bishtajore 2017/
  • Potatoe, maize and legume trials 2017

   


Pemët Frutore 2017 / Fruit Trees 2017

 


Koleksioni i Ullirit 2017 / Olive Collection 2017

    


Fiku dhe Shega 2017 – Fig and pomegranate 2017


      

063 030 005

004  023 050

022  020 019


fruit-trees2


SAM_4681 SAM_4677+ SAM_4676+

SAM_4675+ SAM_4673+ SAM_4671+


fruit-trees2


national-workshop-tirana-albania-november-2014

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

csm_eurisco_training_workshop_may_2015_b5a837ed77


fruit-trees2


 

 

 

%d bloggers like this: